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(推薦)人気ビデオ : [きまぐれクックKimagure Cook] お腹がイクラでパンパンに膨れ上がったサケからイクラを取り出し、丼にする。うますぎる!
 
今回はYouTubeの人気動画について レビューしてみます。
最近はみんなユーチューブを見る時良い内容の映像でも映像が長すぎるとスキップしたり、見ない場合があります。

インターネットニュースやユーチューブを見る時、スクロールしてコメントを先に見る方多いですか?

忙しい現代人の時間節約のため、ユーチューブの人気動画の重要な内容や要約、共感コメントなどを先に確認し、ユーチューブを視聴してみてはいかがでしょうか。

(推薦)人気ビデオ : [きまぐれクックKimagure Cook] お腹がイクラでパンパンに膨れ上がったサケからイクラを取り出し、丼にする。うますぎる!

https://www.youtube.com/watch?v=RvmOQLMB3xo

 

 

再生時間コメント : [きまぐれクックKimagure Cook] お腹がイクラでパンパンに膨れ上がったサケからイクラを取り出し、丼にする。うますぎる!

ru*********:

2:31「ホント鮭って捨てるとこが少ない魚なんですよね」→ポイッ()


AM********:
鮭を白子で飾るのに狂気を感じる...
0:07

Nu**:
8:55 i got distracted by that kingdom hearts mickey shirt omg

Pr********:

Man!!!! That sound when he chew that fish at 9:41
Damn!! thats make me hungry at 3 am


RY***:

10:00 鮭「メインは私って聞いたのに…」


Al*****:

8:38 ocarina of time: chest open


6:
2:33かねこ「ほんとシャケって捨てるとこの少ない魚なんですねぇ(´-`)ノ⌒゜」

17**:
0:14本日の食材が字幕だと本日の女性になってるw

Al************:
2:26 me :*wonders if that what they put in grape jelly*

Yu********:

2:54 この音が大好き


 

 

人気順コメント : [きまぐれクックKimagure Cook] お腹がイクラでパンパンに膨れ上がったサケからイクラを取り出し、丼にする。うますぎる!

O*:

金子のご近所さんになりたい(定期)


je****:
it's so fascinating to see the egg sacs removed so easily from the body.

lo**********:

I’m that other English comment you’ve been lookin for.


Tr********:
My face the whole time:

Li****:

Him : “try not to break the eggs”
Also him: shakes eggs aggressively


Hi*****:

My Youtube recommendations is taking this to another level


st********:
now i know how to cut salmon.

Pa********:

It looks so delicious I just can't bear not to have it


ju********:

i heard, "waaahhhh ummmmaa" in differently vivid ways


TE***:

鮭の皮だけ油で焼いてベーコン並みにカリッカリにさせて食べたいと思ってる同志いない?


ju********:
"im gonna leave this in the fridge for one day"

"3 days have passed"

Ti**********:
あなたのチャンネルが大好きです!日本語が話せないので、翻訳者を使用しました!あなたの動画が大好きです!

Ja****************:
Koneko: Fillets the salmon
Me: My kind of ASMR

CB****:

高い魚お兄さんという新キャラ


HA*:

サケとサーモンって違うのかな…?


it*******:

I'm just enjoying him talking without the sub I like his voice


AJ********:

Gordon Ramsay would be proud of this man's filleting skills.


Pe*******:

I really wish youtube have translator for comments


Tu***********:

First step : get a sharp knife like this one :">


Il****************:

The fish's organs look very disgusting in real-life.


Vi*******:
It’s beautiful seeing how much Japanese people are kind even sharing their meals with neigbours!

박수*:

아니 유튜브의 알고리즘이 날 여기로 이끌었다. . . 잠만 일본 영상 이잖아??!


5:

あ、これ前見た動画か…って思ったら2分前でした。


Ef******:

I’m literally vegan but this is one of the most fascinating things I’ve seen on YouTube lately... These recommendations are getting wild though.


Ro*****:
Is it just me or does his voice sound like a typical anime character's voice

A*:
この完成時のダサいメロディ
永遠にあれ、、、

Xx*************:
Who else realized he was using his hands too late

Ze****:
who else doesnt understand a word but still got entertained while watching

Ca********:
He touched the blood...NOT IN A MILLION BILLION KATRILLION YEARS!

K*:

cooker: * cuts the fish and fish eggs appear *
my trypophobia: * jump out *


 


 

[きまぐれクックKimagure Cook] 人気動画についてのコメントを集め、要約型、時間帯型、人気順などで調べました。

良い映像またはチャンネルですが、長すぎて残念だった方はユーチューブチャンネルや動画リンクを残してくださればブログにポスティングしてあげます。

 


 

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