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(推薦)人気ビデオ : [HidaMari Cooking] 수국 젤리 타르트|HidaMari Cooking

 

今回はYouTubeの人気動画について レビューしてみます。

最近はみんなユーチューブを見る時良い内容の映像でも映像が長すぎるとスキップしたり、見ない場合があります。

インターネットニュースやユーチューブを見る時、スクロールしてコメントを先に見る方多いですか?

忙しい現代人の時間節約のため、ユーチューブの人気動画の重要な内容や要約、共感コメントなどを先に確認し、ユーチューブを視聴してみてはいかがでしょうか。

(推薦)人気ビデオ : [HidaMari Cooking] 수국 젤리 타르트|HidaMari Cooking

https://www.youtube.com/watch?v=lrRV1ES7Byg

 

 

再生時間コメント : [HidaMari Cooking] 수국 젤리 타르트|HidaMari Cooking

sv*******:
7:12 has the same energy as hearing bubble wrap popping

Ka****:

12:29のゼリー?切るところ凄く好き!美味しそうですね!


Sh******:
12:17 it looked like you were cutting water
The cake is A M A Z I N G

Xe*********:
9:18 jesus she unscrewed that thing like freaking sonic

Sk*************:

7:07...legendary snap


Na********:

i wanna have a bowl like 7:50 ,that was so cute


Ch************:

1:46 i tought that was a tomato for a seconds


Se**********:
You type of crust fall a part (14:45)when you cut it, and you don't show the rest of the inside of the tart? I've been doing a few time your type of crust and it's not stable, it's friable, it's not long to make and simple but for the taste and for the none stable I prefer la pâte feuilleté, longer to make but simple and much moore delish or you can buy it.

LN*:

What are the metal balls at 6:00 and what are they used for?


re*********:

7:50 melted in one stir


 


 

人気順コメント : [HidaMari Cooking] 수국 젤리 타르트|HidaMari Cooking

v*:

見ていて気持ちいいところ→12:30


Gi***:
When she cut the jelly my life became complete


Edit: Chill Chill, it was a year old mistake. Cooking tree is also a woman I do believe. Enjoy your day :)

Ri**********:

Your eggs are so rich! They give the dough a lovely color


Sa**********:

This is the first video i watch of this youtube channel and i love it already


Gi***:

You do things extremely carefully, and I love it, how this becomes ASMR ! Cheers from France !


Vo*********:

Mom: why are they putting jello on a pie?
Me: a e s t h e t i c


Ba*******:
PSA: there is only one kind of hydrangea that is edible (because it was bred to be). The rest are poisonous.

Ni*:

That’s what being obsessed with aesthetic stuff makes people do


안*:

So pretty!!! I love this floating berry islandㅎㅎ


Mi********:

I never liked ASMR, especially the talking and eating (ugh it’s so disgusting, it makes me shiver), but I LOVE this ASMR and video! It’s so cute and precious and amazing! And the results are pitch perfect!


to************:

食べるのがもったいない♡

ゼリーのプルプル感がすごいです!


To*:
ブルーキュラソーめっちゃ青っ!(笑)
涼しげでこれからの季節にピッタリですね
いつも可愛くて美味しそうなお菓子ですが、こんなに手間暇かけて丁寧に作っているのを観て、なるほど、だからなのかって思います…

Zi****:

Me: cmon zelly (my sister) watch this with me
Her: No I hate ASMR
Also her: *watching this over my shoulder*


Sa*********:
I haven’t even watched the video yet, but I still like the video. I’m sorry, I can’t control my thumb. . .

Jo************:

ver o chocolate ser quebrado é tão satisfatório!!


ar**:
Чёрт возьми , почему в рашке нет таких каналов ? Очень приятно смотреть , всё так аккуратно и нежно . You're beautiful

st*********:
色がとってもきれいですね!梅雨の季節にぴったりの色です!あじさいみたい(^v ^)

st****:
My mom: *adds pinch of salt to something*
Me: No! What type of SADISTIC human are YOU?!
HidaMari: *adds salt to something SWEET*
Me: ...

I trust you...

Te*******:

Penanggalan,Yuki-Onna,Bakeneko,Rokurokubi.


pr************:
涼しげで今の時期にはぴったりなタルトですね
ゼリー、一口ください( *´艸`)

Ch*******:

I love the mixing technique, very neat how you swirl it around!


me********:

Hida Mari's spatula has been used in the process of making so many recipes


Hu******************:

I've never seen blue curaçao syrup before...how good it looks! I haven't seen it in the UK anyway :-( Gorgeous looking tart!


ha****:
i found this very peaceful and calming. thank you

Mo********:
THIS IS BEAUTIFUL!! <3 <3 <3 i subscribed!

Ka***********:

Is it possible to write recipe in English too?? P.S. your work is great


Hi*************:

こんばんは
今日は梅雨の季節にぴったりな、紫陽花タルトのレシピです。
爽やかな青いゼリーを、サクサクのタルト生地と
プルンプルンのミルクプリンの上に乗せ、
ミントとブルーベリー、ラズベリーで飾り付けしました。

タルト生地はちょっと厚めになりすぎてしまいましたが、
チョコでコーティングしているおかげで
2日経ってもサクサクのまま食べることができました。

ミルクプリンは甘さ控えめで、タルト・ホワイトチョコと一緒に食べると
ちょうどいい甘さに仕上がったかなと思います。
甘いのがお好きな方は、もう少し足してもいいと思います♪

青いゼリーは「MONIN ブルーキュラソー」を使って色付け・味付けをしました。
モナンのシロップはしっかり味がついているので
他に砂糖などを足していませんが、
他のシロップや色素など、ご自身で使うシロップ等に応じて
甘み・香り付けを行ってくださいね。

また動画では青いゼリーしか作っていませんが、
薄紫のゼリーも乗せるととても華やかになります。
薄紫のゼリーはブルーベリーシロップを使い色付けし、
ゼラチンの濃度は2%ほどになるように調整しています。
これくらいの濃度があれば、角切りにしてもある程度
形を保ったままトッピングにも使えます^^

▷材料(15㎝)

■タルト生地

バター 80g
粉砂糖 40g
※グラニュー糖でもできますが、少々扱いづらくなります
塩 ひとつまみ
アーモンドプードル 25g
卵黄 1個
薄力粉 110g
強力粉 10g

ホワイトチョコ 

■作り方
1.バター、粉砂糖をよく混ぜる。

2.アーモンドプードル、塩を加えて混ぜる。

3.卵黄を入れて混ぜる。

4.薄力粉、強力粉をふるい入れて切るように混ぜる。

5.ラップに包み、冷蔵庫で2~3時間冷やして休ませる。

6.生地を4mm程度に伸ばし、型に敷き詰める。

7.フォークなどでピケし、タルトストーンを乗せて
170℃に予熱したオーブンで10分焼く。

8.タルトストーンを外し、さらに170℃で15~20分焼く。

9.ホワイトチョコを溶かし、タルトに塗る。冷蔵庫で冷やしておく。

■ミルクプリン

板ゼラチン 6g
牛乳 300ml
生クリーム 100ml
グラニュー糖 45g
バニラエッセンス

※粉ゼラチンを使用する場合は水40mlにふやかして使用。
プリンを固めに仕上げる場合は牛乳を260mlに減らすか、
ゼラチンを+1gしてください。

■紫陽花ゼリー
お湯 350ml
モナンブルーキュラソー 35ml
板ゼラチン 7g(2%)
※粉ゼラチンを使用する場合はそのままふりかけて溶かします。
※甘みのないシロップや色素を使用する場合は好みで砂糖を足してください。

■作り方
1.ミルクプリンを作る。
板ゼラチンを冷水でふやかしておく。

2.牛乳、生クリーム、グラニュー糖を鍋に入れて、
グラニュー糖を溶かす。(40~50℃程度)

3.板ゼラチンの水気を切り、溶かす。

4.氷水に当てて冷やし、とろみをつける。

5.タルトにミルクプリンを注ぎ入れ、冷蔵庫で冷やし固める(5~6時間)。

6.紫陽花ゼリーを作る。
板ゼラチンを冷水でふやかしておく。

7.お湯(50~60℃程度)とシロップを合わせて、ふやかした板ゼラチンを入れて溶かす。

8.型に流し入れ、粗熱が取れた冷蔵庫で冷やす(5~6時間)。

9.紫陽花ゼリーをカットし、ミルクプリンの上に乗せる。
ミント、ブルーベリー、ラズベリーで飾り付け、完成。

作ったよレポートは、 #hidamaricooking をつけて
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▷Cooking ASMR:https://www.youtube.com/playlist?list=PLE_Ic1c4e1UQo9Oq35NYC1C-n6jVUdzAa

▷おすすめ再生リスト:https://www.youtube.com/playlist?list=PLE_Ic1c4e1USsJglFwFDm7aAkqFqyBxDF

▷ホールケーキのレシピ:https://www.youtube.com/playlist?list=PLE_Ic1c4e1UQyTZepkybdKMPXf3s5ToRD


0s***:

I can just imagine how good your kitchen smells when you’re making these videos


n*:
美し過ぎるタルト笑

 


 

[HidaMari Cooking] 人気動画についてのコメントを集め、要約型、時間帯型、人気順などで調べました。

良い映像またはチャンネルですが、長すぎて残念だった方はユーチューブチャンネルや動画リンクを残してくださればブログにポスティングしてあげます。

 


 

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