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[Youtubeレビュー][HidaMari Cooking] 가토 쇼콜라 |HidaMari Cooking
twoyou 2021. 12. 14. 06:57人気順コメント : [HidaMari Cooking] 가토 쇼콜라 |HidaMari Cooking
No******:
Preheat oven to 160C or 320F
150g or 1cup Of chocolate and double boil over hot water
Add 200ml or 1cup heavy cream into chocolate and mix
Separate 4 eggs
Place 4 egg whites into bowl and whisk them together over high speed
Add 40g or 1/3cups Of sugar gradually into meringue
Once meringue is done mix yolks with meringue. 2 yolks at a time
Fold about 1/3 of finished meringue with chocolate mixture
Once done fold chocolate mixture with the rest of meringue
Sift then fold 20g or 1/3cups of cocoa powder into mixture
Pour 45g or 1/2cup of melted butter onto mixture and fold again
Pour mixture into a cake pan lined with parchment paper
Fill 2 small cups with hot water and place both cake mix and water cups Into the oven
Leave in oven for about 60-65min
Take out and let cool and once cool remove parchment paper and decorate and eat as you please :)
(If I left anything out please tell me and I did this for people who can’t speak Japanese)
Ma********:
I can't stop watching your videos. It's so beautiful and relaxing .lovely hidamari cooking. Big like from Morocco
Di***************:
Recipe in English with exact quantities please.
M*:
チョコ切るシーン、音フェチ動画に乗ってたやつだ!
Ro******:
wonderful your recipes. Fascinating the making those sounds !! fantastic . thank you very much !
コメント消えてしまったのでこちらに書きます。
泡立て器でも作ることが出来ます。ただすごく大変だと思います...。
わたしはAmazonで2,000円くらいのハンドミキサーを使っています。
もし手で立てるのなら大変だと思いますが頑張ってください!
Ks*************:
Your videos are so beautiful and neat️ Can't stop watching them! I love baking, find it very relaxing and meditative. Your videos give me the same feelings Great job!
美味しそうだし音いいし…
最高ですね
Mu*******:
やばっ,俺...チョコが本当にだぁいすきなんだ!美味しそうすぎて食べたい
-ガトーショコラ
チョコレート 150g
生クリーム 200ml
卵 4個
グラニュー糖 40g
ピュアココアパウダー 20g
バター 45g
-トッピング
苺
チョコレート
ホワイトチョコ
バニラアイスクリーム
準備:チョコレート湯煎用のお湯と、湯煎焼きのお湯を準備する。
オーブンを170℃に予熱しておく。
型にオーブンシートを貼っておく(焼成中かなり膨らむのでシートの高さは8cmで準備しました)
1.チョコレートを刻み、湯煎で溶かす。
生クリームを加えて滑らかになるまで混ぜる。
冷めて固まらないように湯煎に当てておく。
2.バターを溶かしておく(室温が低い場合は湯煎に当てて再度固まらないようにしておく)
3.卵を卵白と卵黄に分け、卵白にグラニュー糖を1/3入れてメレンゲを立てる。
少しづつグラニュー糖を入れて艶のあるメレンゲを作る。
4.メレンゲに卵黄を2個づつ入れ、混ぜる。
5.①のチョコレートに④を1/4ほど入れて混ぜる。
5.3/4のメレンゲに⑤をくわえて軽く混ぜる。(潰れやすいので混ぜすぎないようにする)
6.ココアパウダーをふるい入れ、さっくり混ぜ合わせる。
7.②の溶かしておいたバターを入れて艶が出るまでさっくりと混ぜる。
8.生地を型に流し入れる。軽く表面を整えておく。
耐熱のココットにお湯を目一杯いれ、160℃に設定したオーブンで60~65分焼く。
9.焼けたら乾燥しないように型ごと冷ます。
1晩冷蔵庫で冷やし、生地をなじませる。
▷チャンネル登録はこちら:https://www.youtube.com/channel/UCcp9uRaBwInxl_SZqGRksDA?sub_confirmation=1
ベルマークを押すと毎回通知が届くようになります♪
▷チョコレートを使ったお菓子のレシピ:https://www.youtube.com/playlist?list=PLE_Ic1c4e1URn9-rKdrGlN4zRdvRtjWGf
▷おすすめ再生リスト:https://www.youtube.com/playlist?list=PLE_Ic1c4e1USsJglFwFDm7aAkqFqyBxDF
상*:
今になって聞いても返事してもらえるかどうか分かりませんが、書いてある量にしてみるとめっちゃ水っぽくなりました、、、
材料の比率は間違い無いんですよね
チョコレートの違いでもそうなれるんですか?
Bl*****:
نرجو كتابة المعايير في صندوق الوصف بالعربي او انجليزي وشكرا هو مفيش دقيق ولا اية فى الوصفة
ma**************:
Bl*******:
Thanks a lot of
Is**************:
Hi I’m unable to view the ingredients can u please repost the ingredients. Thanks in advance
yu***:
チョコレートは水で満たされた私の口を作った ♡
je*********:
i love yr video ,,,thanks for sharing
カラカラしたチョコのザクザク感!(わかってもらえますか)
でも、音系スイーツ動画ではひだまりさんが一番好きです(/▽\)♪
Jo************:
All ur pastries and other desserts u make are honestly so beautiful, I love watching them for inspiration
Sh**********:
사과Tv랑 로즈Tv 둘다 개오지던데 ㅋㅋㅋㅋ 너네봤냐?
Po****************:
Nice
Re******:
Please in English the recepie?
THANK YOU FOR YOUR PATIENCE AND UNDERSTANDING.
THANK YOU FOR ALL YOUR ATTENTIONS.
SORRY.
BYE.
Am***********:
This heavy cream is cook cream or sweet cream
Mo********:
유튜브 댓글에 뭐만하면 ㅅr고rㅌIㅂI나 로즈ㅌIㅂI길래 쳐다보니까 왜 그런지알겠다
[HidaMari Cooking] 人気動画についてのコメントを集め、要約型、時間帯型、人気順などで調べました。
良い映像またはチャンネルですが、長すぎて残念だった方はユーチューブチャンネルや動画リンクを残してくださればブログにポスティングしてあげます。
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